Târg de Adopții de Animale – Fii prietenul prietenilor tăi!

Asociația RAM: Respectă, Ajută, Muncește organizează în perioada 14-15.10.2023 pe esplanada centrului comercial ParkLake evenimentul de adopții pentru animale – „Fii prietenul prietenilor tăi”!

Suportul moral necondiționat, o imunitate mai bună și îndemnul la o viață activă, sunt doar câteva dintre beneficiile pe care un animal de companie le aduce în viața unei familii. Adopția unui animal de companie este o idee excelentă care aduce numeroase avantaje atât viitorului stăpân cât și comunității.
Dacă îți dorești un animăluț și ești dispus să îl ingrijești și să-i oferi cel puțin atâta dragoste câtă îți va oferi și el, atunci, de ce să nu adopți unul? Sunt atâtea animăluțe care au nevoie de un cămin! Iar numărul lor este în continuă creștere.
Dacă vrei un prieten canin sau felin, hai să ne vizitezi.
.
.
.
.

Proiect realizat cu sprijin de la bugetul local al Municipiului București. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Primăriei Municipiului București/Consiliului General al Municipiului București și nu implică nicio responsabilitate din partea Autorității Finanțatoare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *